Delmål

Uppdaterad version 19 januari 2017:

Att se målet ”minska 40 kg i vikt” framför sig känns lika långt bort som min pension!

Så jag tänkte peppa mig själv med lite belöningar efter vart 5e kilo de första 20 kilona för att de sista 10, när jag tror att det kommer att bli väldigt tufft, belöna mig själv vart 3e kilo.

Medan jag varit ifrån denna plattform, så vet ni som följt med under ”IForm-tiden” att jag gått upp närmare 12 kg det sista året. Så jag måste tyvärr justera vikterna här nedan åxå… tråkigt som fanken… men hey – sanningen svider ibland!

Så här har jag tänkt mig belöningarna för mitt slit/ vägen till mitt nya liv:

Under 3-siffrigt – En bukett färgglada snittblommor
94 kg – 50 min massage
89 kg – En ansiktsbehandling
84 kg – Manikyr & pedikyr
79 kg – En pulsklocka alt boka tid med PT
76 kg – En sminkkurs på MakeUp Store
73 kg – Shoppa ny basgarderob
70 kg – En fest för nära & kära för att fira mitt nya hälsosamma liv

Sen vill jag här lägga in en liten parentes…. jag vill inte riktigt sätta någon slutvikt ännu. Detta för att jag vill se hur kroppen påverkas av viktnedgången. Hur det än är, så är kanske inte huden lika elastisk när man är 45 år ung som när man var 20…
Eller så kanske jag kommer att se undernärd/ sjuk ut om jag går ner så mycket som 39 kg. Jag tenderar ju till att relativt fort bli tunn över axlar & i ansikte när jag tappar vikt.
Men 63 kg, var vad jag vägde innan jag blev gravid för snart 24 år sen.

Om jag skall komma ner till ett ”normalt” BMI värde, så bör jag väga mellan 52-71 kg. Så för att ha ett tydligt mål att jobba med, så har jag sagt 70kg som målvikt. Så klart kan det justeras nedåt!

Mina mål

2 kommentarer

2 tankar om “Delmål

Lämna en kommentar