Vem är jag?

Uppdaterad version 19 januari 2017:

Jaaa, vem är jag?

En singeltjej född på 70-talet som kämpar med 40 kgs övervikt & Hypotyeros sedan ungefär 10-12 år tillbaka. Fick dessutom diagnosen diabetes typ2 för ca 2-2½ år sedan.
Jobbar sedan 2007 på ett Internationellt flytt- & relocationföretag.

Barn har jag, 2 st vuxna exemplar. André som är nyss fyllda 23 år & pluggar på polishögskolan för att nå sin dröm & Robin som är 20 år & spelar hockey i KRIF. På fritiden vi spenderar tillsammans, så hittar man oss sommartid på golfbanan & vid mina föräldrars grill. På vinterhalvåret, så kikar jag gärna på hockey… 🙂

Övrigt jag tycker om att göra, förutom att ”umgås” med familjen; jag bakar gärna, tycker att det är härligt avkopplande. Umgås gärna med vänner, över en promenad, en bio, en fika/drink/middag på stan kanske. I min fritidssysselsättning är jag nog högst alldaglig som ni märker.

När resan börjar så har jag ingen speciell ”diet” i åtanke, utan vill bara hitta en hälsosam vardag, med ett uns guldkant 1 dag i veckan. Å jag håller fast vid detta. Jag är inte ute efter att följa någon diet en begränsad tid, utan hitta ett hållbart förhållande till mat & motion.

Nu skall jag ta tag i min övervikt en gång för alla & hoppas att ni hänger med. Kan hända får vi ganska skoj under resans gång…

Puss & kram – Skumbanan

3 kommentarer

3 tankar om “Vem är jag?

 1. Hej!
  Igår fick jag den stora äran att ta emot en Award på min blogg. Så idag tänkte jag att jag skulle skicka den vidare till dig!
  Jag tycker du är så duktig som kämpar med din övervikt och har tagit detta beslutet så det vill jag hylla!
  Gå in på min blogg och se vilka frågor du ska svara på.
  Ha en underbar dag!

  Kramar
  Lene

 2. Hej!

  Mitt namn är Denise Karlström och jag castar kommande säsongens deltagare till Biggest Loser 2014. Det är den 5:e säsongen som drar igång till hösten och vi söker nu människor som skulle vilja gå ner i vikt genom att medverka i ett sådant här TV- program.
  Givetvis är det känsligt och det är svårt att rikta informationen till människor som har den här typen av problem. Men det finns många som vill ha hjälp och som skulle vilja ta chansen att söka och vara med om en sådan här erfarenhet.
  Jag kontaktar er för att se om det går att nå ut med informationen att vi söker folk och att ni kanske vill publicera informationen på er hemsida eller i något typ av forum som ni kanske har?

  Jag bara slänger ut frågan och känns det relevant får ni gärna ta till er informationen annars är det bara att ignorera den.

  Tack på förhand,
  Denise Karlström

  SÖK TILL NÄSTA BIGGEST LOSER!
  Gå in på länken nedan för att skicka in din ansökan och ta chansen redan idag att förändra för ett friskare liv.
  https://www.shortaudition.com/application.php?jid=13164&noflash=1

 3. Hejsan!

  Jag gillar att läsa din blogg. Den är väldigt motiverande att följa.

  Ditt senaste inlägg gjorde mig lite nere, däremot. Jag hoppas att du finner samma motivation som du ger mig när jag läser din blogg!

  Själv driver jag också en sajt som inriktar sig på hälsa och träning, kanske den är intressant? Kolla gärna in på http://aktad.se

  Ta hand om dig och tack för all inspiration!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s