Min stökiga vecka i korthet…

Damn, det har varit en stökig vecka…. & jag har inte sovit så mycket som jag behöver, så igår var jag ett vrak!

Syrran har varit på tjänsteresa & en kollega har varit hemma med sjuka barn, så jag har fått tagit hand om vår nyanställde kollega hela veckan. Å det är ju sådant som man inte kan göra något åt, som inte är någons fel… men som påverkar mig negativt fortfarande & därför ger mig en fingervisning om hur känslig jag fortfarande är för stress…

Så jag har fått ta hand om allt mitt eget, hjälpa vår nya säljkollega samt svara på alla handläggares frågor, då jag varit ensam säljare på kontoret (om man bortser från vår nya kollega som ännu inte är varm i kläderna). Å fram mot mitten av veckan fick jag börja ta hand om vår vabbande kollegas grejor, så att inget skulle missas….

Så måndag & tisdag försökte jag sköta allt inom mina 6 arbetstimmar…. men det funkade inte… så i onsdags stannade jag på kontoret till kl 18 för att försöka komma ikapp. Å det hjälpte en smula.

Men eftersom jag inte sovit ordentligt (mina minst 8 timmar per natt), så har jag haft svårare & svårare att hålla fokus på jobbet efter lunch… vilket då gjort att jag sackat efter mer…

Så den delen har vart jobbigt att vara mitt uppe i, men jag behöver åxå få försöka & visa för mig själv att det inte är farligt. Så länge jag ser till att stöka undan allt annat, så jag åtminstone ger mig själv lugn & ro när jag kommer hem.

Till allt detta stök, så har jag tömt alla mina garderober, så att vi kan slutföra renoveringen, måla & tapetsera i vardagsrum & mitt sovrum +  montera upp nya garderober…

Å så har Robin haft 2 hockeymatcher…. 1 såg jag på TV & en såg jag live uppe i Uppsala. När de mötte Almtuna. Så skoj att få träffa gamla hockeyföräldrar & ett par hockeysöner från Djurgårdstiden & så få träffa Robin en stund förstås.

Igår skulle jag ha gått på tjejmiddag med Kamomill-tjejerna… .men det blev inbokat födelsedagsmiddag för mamma istället. Så jag, syrran & hennes kille + André & Jossan var hemma & åt middag & mös hos mamma & pappa igår kväll.
Men jag var så trött…. & hade ont i huvudet, så direkt efter handbollsmatchen, så gick jag hem & kröp rätt ner i sängen.

Jag vaknade vid kl 8 & kände mig hyfsat pigg, men låg kvar & lyssnade på ljudbok en timme & råkade somna om… vaknade nästa gång kl 10. Så skönt!

Nu har jag pyst runt här hemma några timmar… nu skall jag packa inför morgondagens resa till Malmö & jobba undan en smula. Sen blir det tidig kväll ikväll, för morgondagen blir en lååååång dag.

Kram på er.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s