En obeskrivlig lyx…

Alltså, det här med att sova till man vaknar!! Åååå vad jag älskar det!
morgonmys i sängenJag har ju varit så oerhört trött i sååå många år, att jag känt mig tvingad att ställa väckarklockan även på helgerna för att inte sova bort hela dagarna. Men sedan jag blev sjukskriven i oktober 2016, så tog det inte lång tid innan kroppen svarade på vilan. Å jag började att vakna av mig själv efter ganska exakt 8 timmars sömn.

Å det höll även i sig efter att jag börjat jobba 50% åxå. Men när jag sedan ökade på arbetstiden med ytterligare 2 timmar, så märkte jag direkt att jag behövde öka på sömnen, så jag såg till att få 9 timmars sömn per natt & det har funkat bra.
Tanken har ju varit att jag skall kunna minska ner de 9 timmarna till 8 så småningom. Å jag är nästan där….
katten gustaf soverEftersom min mage har varit urknasad & lite fått mig ur balans, så hade jag räknat med att kika på Robins hockeymatch ensam igår. Men mamma ringde & frågade om jag inte ville komma ner & käka med dem. Syrran skulle åxå dit – hon åker till USA på tjänsteresa idag, så hon skulle lämna flight- & hotellinfo till mamma & pappa. Vi gör alltid så i vår familj om vi åker utomlands.

Å eftersom mamma fyllt år i veckan, men var på resande fot hem från Umeå i snöovädret på sin födelsedag, så passade vi på att käka tillsammans igår, uppvakta mamma lite grand & så klart titta på Robins hockeymatch.

När jag om hem vid kl 22.30, så satte jag mig i soffan en stund. Det är alltid skönt att koppla av några minuter när jag kommer hem nu för tiden. Även om det varit en lugn middag, fika & hockey med bara mamma, pappa & syrran.

Men jag gick & lade mig strax efter kl 01 (fastnade framför Akuten & sedan My 600lbs life på TLC) & var precis på väg in i Törnrosas land när jag kom på att jag inte ställt någon klocka… men påminde mig själv om att det är lördag idag & jag fick sova hur länge jag ville & så åxå skulle göra.
Jag somnade nog strax efter halv 2 & vaknade av mig själv vid 09.40 imorse!

SÅÅÅÅÅ SKÖÖÖÖÖÖNT!!

Nu skall jag snart klä på mig & ta en promenad till ICA Maxi för att köpa nå hockey- & handbollsgodis. Det får bli dagens test på hur mycket bränsle jag har i kroppen.

Djurgården möter Brynäs i hockey i eftermiddag & Sverige möter Frankrike i handbolls-EM direkt efter hockeyn. Så det blir en sportig eftermiddag i soffan.

C ya all later….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s