Effektiv kväll…

Så där… nu är här kvällsmys på hög nivå!

kvällsfika & avsmakning

Jag har färgat min utväxt & duschat.  När det var klart så gick jag ut i köket & nöp ihop en kaksmet…. medan den vilade i kylen, så käkade jag…. NUDLAR! Det var inte igår. Men när jag var på ICA Maxi häromdagen, så köpte jag med mig 5 frp hem. Inte den nyttigaste maten, men det går fort att laga & är enkelt att komplettera med lite broccoli eller andra grönsaker.

Jag köpte även tre burkar med Viktväktarnas nudelsoppa. Den är riktigt god & går utmärkt att komplettera med en grov smörgås.

Eftersom jag varit rätt så energilös de sista veckorna, blir maten lätt något jag slarvar med. Det har jag ju berättat förut. Å genom att köpa sånt som går fort att laga, ger jag mig själv inga ursäkter att inte laga någon mat. Jag hade tagit fram två kycklingfiléer till idag, men jag fick ju någon galen idé om att redan idag starta julbaket.

Detta trots att min planering inte har något julbak inlagd än på ett par dagar… men det var länge sen jag satte händerna i en deg. Å det om något är meditation! Ikväll blev det drygt 50 st hallongrottor. Men ska nog göra en halv sats till….

hallongrottor

En del av kvällens bak – Hallongrottor

Imorgon skall jag skriva julkort… det står i min planering. Å så har jag bokat in massage! Jag har varit stel i mina axlar & min nacke länge nu. Men känner inte att jag behöver knäcka något… men jag har bokat in en 60 minuters massage imorgon. Det skall bli sååå skönt.

Men nu skall jag stjälpa i mig mitt té & mina nybakta hallongrottor.
Sen blir det sängen, så man förhoppningsvis är lite piggare imorgon.

Kram på er.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s