Jag orkar inte ta in mer…

God förmiddag,

Efter det som hände i Stockholm igår, vår vackra huvudstad, så hoppas jag att ni & alla era nära & kära är OK. Det som hände är ofattbart & mina tankar går till offren & deras anhöriga.

Stockholm i natten

Foto; Johan Sahlén

Jag var hos mamma & pappa igår… Mamma ringde precis när jag var på väg från jobbet. Jag skall hjälpa henne att göra pajer som hon skall bjuda sina kollegor på nästa vecka när hon gör sin sista arbetsdag innan hon går i pension. Så vi bestämde att jag skulle promenera hem till dem direkt efter jobbet, så vi fick planera lite & skriva inköpslistor. Så jag kom hem till dem vid kl 14… vi satt & pratade & fikade i lugn & ro när Tessan (min syster) ringde & frågade om vi var OK & bad oss slå på TV4. Snabbt sms:ade jag André & Robin & bad dem återkomma med info huruvida deras flickvänner var OK. Å minuterna innan jag fick det bekräftat var bland det värsta jag upplevt. Nerverna satt utanför kroppen. Andrés flickvän pluggar inne vid Sveaplan & Robins flickvän jobbar ofta inne vid Hötorget! Så det var några oerhört jobbiga minuter innan vi fick bekräftat att de var OK. Sedan var TV4 vad vi tittade på… från det att direktsändningarna började… till dess att jag gick hem kl 21.30.
Jag är fortfarande väldigt illa berörd av det som hänt…. det kom helt plötsligt lite för nära! Å idag, slog jag på TV4 när jag klev upp, men jag orkade inte ta in mer… ångesten slog till med full kraft & nu har jag gråtit en stund. Det blev lite för mycket, lite för nära & jag har inte kraften att ta in allt just nu. Så jag har tagit min kaffekopp, krupit ner under filten i soffan med datorn & skriver till er istället.
sofhäng

Solen kämpar sig igenom molnen & mamma & jag skall snart ta oss till ICA Maxi & handla. Sedan åka hem till dem för att börja göra pajer…

Ta hand om varandra därute…. Sociala medier svämmade över av kärlek igår. Å #openstockholm är en hashtag med ett överflöd av gemenskap & kärlek. Helt fantastiskt hur man visar att vi står enade mot terrordåden & det skänker mig en smula lugn, en grym respekt & massor av kärlek!
pray for stockholm

Ring till någon du inte pratat med på länge, krama dina älskade, visa omtanke för en vän & visa tacksamhet till livet….

Kram & kärlek till er

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s