Utvecklingssamtal & optikerbesök.

Go kväll,

Det blir ett kort inlägg ikväll… är supertrött & skall krypa ner under täcket snart….
Det har varit en mastig dag, idag.

Först utvecklingssamtal på jobbet. Å under normala omständigheter hade det inte varit nån större grej, men i min utmattning blev det större än jag trodde. Vårt ”koncernspråk” är ju engelska, så det tar sin tid att läsa igenom & se till att man läst & tolkat det som står i dokumentet som ligger som underlag för utvecklingssamtalet.
Men själva samtalet gick bra tycker jag.

Å av de 4 timmar jag jobbar, så gick 2 timmar till utvecklingssamtalet…. så jag kände mig lite stressad över att inte riktigt hinna med allt övrigt jobb innan jag gick hem. Men så måste det få vara. Det kommer en ny dag imorgon & hinner jag inte med allt, så får jag helt sonika be om hjälp!

Jag traskade hem efter jobbet & efter att jag ätit lunch med tjejerna på jobbet & mötte en städande Robin i hallen 🙂 Han hade fått i uppdrag att plocka undan, damma & dammsuga i hallen, köket, lilla toaletten & på sitt rum.
Så skall jag ta badrummet, vardagsrummet & mitt sovrum imorgon.

På eftermiddagen, så åkte jag syrran & Nenne till Skärholmen för att gå till optikern… jag har känt att jag ser sämre sen jag blev sjuk & det är dax att gå till optikern. Jag har fått förstora texten på skärmen på mobilen & tycker att texten på TVn är en anings suddigare än förut. Å Tessan & Nenne hade pratat om det länge… så till slut tog Tessan tag i saken & bokade in oss i eftermiddags.

Så om ett par veckor får jag hämta mina nya fina glasögon. Jag längtar faktiskt!! De hade erbjudande om 2 par till priset av ett… & det blev lite dyrare än jag tänkt. Men optikern rekommenderade progressiva glasögon & då fick det bli så. Men men… måste man, så måste man.

Imorgon är det äntligen fredag…. & jag har inget bokat i helgen. Förutom att vi skall grilla någon av dagarna hos mina föräldrar. Så det blir vila, promenader & yoga för min del. Å så ska jag försöka skvätta lite färg i håret…

Tror ni jag har gjort den avtalade yogan i veckan då? Nääää, men jag har fortfarande hela helgen på mig att göra veckans 2 yogapass. Så det ska nog inte vara något problem…

Nä hörni, nu blir det till att hångla upp John Blund.
Vi hörs imorgon.

Puss & kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s