Mina älskade är hemma igen…

Säga vad man vill… men jäklars vad det är skoj när barnen kommer hem. Eller förresten, kan man kalla en 19 åring & en 17 åring för barn? De är ju praktiskt taget vuxna. 

Imorse vaknade jag med en sjuhelsikes träningsvärk. Hade t o m ont i ledbandet som går från tummen ner till handleden. 😀 Men jag gillar träningsvärk… det känns lixom att man gjort nåt. Sen har man ju gått som om man gjort i brallan på jobbet idag… ljumskarna är helt slut, som alltid när jag promenerar. Måste bli bättre på att stretcha dem. 

Fast jag måste ju erkänna att träningsvärken inte gjorde ett dugg när jag ställde mig på vågen & den visade – 1,2 kg. 🙂 Slog en halv frivolt på badrumsgolvet av lycka (jo, rent mentalt alltså).

Å eftersom killarna skulle hämtas upp idag, fick det bli bil till jobbet. Men det hindrade mig inte från en lunchprommis, trots träningsvärk. Så vi gav oss ut på lunchpromenad, jag & Eva R! Jag trots att jag knappt kunde gå & hon trots att hon cyklat ca 8 km till jobbet på morgonen.. skönt när man kom in, trots att det blåste småspik. Men när vi ätit lunchen, så tittade vi på varandra & sa i en mun; – Jisses, den som ändå fick sova 1 timme nu…. men se det gick ju inte!

Andra halvlek på jobbet gick av bara farten…. fick lite nytt att pyssla med av systeryster.. 🙂 Å när klockan slog 17 rusade jag ut genom dörren & begav mig mot killarnas pappas adress för att hämta André & alla deras grejor. Robin hade ju första ”off season passet” efter 3 veckors ledighet & skulle åka direkt hem till mig hade vi bestämt. 

Så jag dumpar André & alla grejor hemma, svidar om & ger mig ut på en 5,7km lång PW med Mervi (granne). Å precis när jag kommer hem, får jag ett sms av Robin som bett sin bror hämta honom efter träningen… 

Så jag får ila till tvättis & kasta in de första 3 maskinerna, sen hem & börja med middagen. Å den är preciiis klar till mina älskade kliver innanför dörren….. med 2 hockeytrunkar!!!!!

Bild

 

Ja jisses…. att jag inte kom ihåg det…. de måste tömma omklädningsrummen inför hockey VM som börjar den 3 maj!

Åsså lite svettiga träningskläder åxå…. 

Bild

Nåja, vi satte oss till bords & pratade & skrattade som aldrig förr. Vi hade massor av roligt att prata om… Å jag tror jag skrattade så jag kiknade!

Sen följer de underbara varelserna med mig till tvättis & hängde upp tvätten i torkskåpet. 

Å nu har vi precis varit & hämtat den sista tvätten… & kommit överens om att vi tillsammans skall tvätta & städa på söndag kväll. De förstår att jag åxå vill ha tid att träffa kompisar & att träna… 🙂 Mina fina killar!

Bild

Nu skall jag hoppa in i duschen & sen ner i lopplådan.

Puss & kram på er

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s