Ett inlägg med gott & blandat

Halloj Mello-Sverige,

Jo, ni sitter väl & kikar på Mellon, som alla andra i vårt avlånga land? Ska villigt erkänna att jag inte är något större fan av Melodifestivalen sen det blev en massa deltävlingar & skit. Men det är ju inte så mycket annat att kika på en fredagskväll, så här sitter man. 🙂

Idag hade jag ju räknat med att hinna med en liten prommis i solskenet. Men det sket sig fett kan man säga… ha ha ha. Jag får skylla på hostmedicinen. Men jag hade precis för mig att Robins hockeymatch började kl 19 ikväll. Så jag satt & målade naglarna i lugn & ro vid kl 12.30 & drog ett sms till Robin & frågade om jag kunde lifta till Hovet med honom & hans pappa, eftersom jag inte gärna ville köra bil efter att ha tagit en morgondos med hostmedicin. Men de var redan på motorvägen!!
Va?? Vad skall ni göra? Matchen börjar väl inte förrän kl 19? Men fick svar direkt: Matchen börjar 15…

Så det blev plattan i mattan här hemma.. kasta sig ner i målarlådan, gräva fram kläder & ge sig iväg. Mot Hovet… mot speakerbåset, där jag idag skulle vara speaker i matchen mellan DIF-Troja/Ljungby. Å när jag tog micken & började rabbla upp gästande lag, så trodde jag inte mina öron… jisses så jag lät. Men den höll, rösten! Å världens bästa DIF J18 vann matchen med 6-2 & är vidare till nästa omgång i SM-slutspelet. Så himla skoj!!
Det väcker en himla massa härliga minnen till liv…. hur nervig man var förra säsongen & följde de härliga killarna i SM-slutspelet. Ända fram till finalen i Läkerol Arena i Gävle, den 1 april 2012, där Sköna DIF drog det längsta strået & blev Sveriges bästa U16 lag!!

På vägen hem åkte jag inom MAXI för att köpa smör & lite bröd. Jo, nog slank det med en påse Karamellkungen åxå. Mest för att jag har varit sjukt sugen på det i flera veckor…. & så som lite ”tycka-synd-om-mig-som-aldrig-blir-frisk” plåster på såren. Men, jag fick inte göra som syrran, äta Karamellkungen till middag… utan jag grundade med en Viktväktarsoppa, Het Nudelsoppa. Den är så himla smaskig. Jag & Johan på jobbet åt nog den till lunch 4 dagar av arbetsveckans 5 i ett helt år… Å jag har inte tröttnat ännu. Utan köper den gärna & har några burkar på jobbet & även några burkar hemma i skafferiet åxå. Rekommenderar den varmt!! Även deras Gulaschsoppa & Linssoppan är fantastiskt goda.
soppa

Å nu har jag kikat på Mellon åxå & käkat lite Karamellkungen! Så smaskigt… Å vad tycker ni? Vann rätt låt?? Jag trodde nog inte på Robin Stjernbergs låt från början…. men den växer för varje gång jag hör den. Så kanske… den lär ju spelas sönder på radion framöver, så jag kanske kommer att lägga till den på min PW lista på Spotify så småningom. 😉

Förresten, vill ni att jag lägger upp låtarna från min PW lista här på bloggen? Vilka är era favoritlåtar när ni tränar?

Imorgon får jag nog lov att starta upp låtlistan ”Soft” på Spotify, för att inte ramla in i mitt vanliga PW-tempo. Jag vill verkligen bara komma ut för att få lite frisk luft imorgon & för att röra på mig. Å jag måste tänka mig för nu & inte gå ut så hårt.

Å imorgon eftermiddag är det dax att göra nåt åt håret igen…. köpte en nyans mörkare färg denna gång. Hoppas att det skall täcka de grå lite bättre. Var korkad som även stänkte i färg i topparna sist jag färgade håret. Nu ser det ut som om jag har 3 olika nyanser i lika många steg i håret. Ljusbrunt längst in vid rötterna, mellanbrunt ca 5 cm längre ut & resterande mörkbrunt… Kanske man skall kosta på sig att gå till frisören & få det färgat nästa gång?! Nåja, det är skillnad på 70kr & göra det själv, än att punga ut med 1500kr hos frisören. I alla fall för en fattig ensamstående tonårsmamma. 😉 Den här färgen blir det imorgon i alla fall:
Färga håret

Här kommer en liten bild på ljusen jag tänt i vardagsrummet nu… Lördagsmys!
Mysljus

Puss & kram
Pernilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s